Zadnje pretraživano
Usporedba
Favoriti
Prijava
Usporedba
Favoriti
Prijava
Nova Motorola Edge 30 Pro – Revolucionarne performanse

Nova Motorola Edge 30 Pro – Revolucionarne performanse

15. 03. 2022.

Motorola je još jednom uzdrmala segment flagship telefona sa svojim novim revolucionarnim Motorola Edge 30 Pro pametnim telefonom.

 

Procesor i memorija

Za nisku cijenu od 4999 kn dobivate nevjerojatan uređaj zahvaljujući procesoru Snapdragon 8 Gen 1. Najnovija premium mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 nudi do sada najbolje performanse, fotografije i profesionalne razine unaprijeđene AI-jem i igre nove generacije. Osim toga, pozivanje informacija na Edge 30 Pro je brže i učinkovitije s količinom LPDDR5 RAM-a do 12GB radi većeg frekvencijekog pojasa i manjeg trošenja baterije a uz 256GB prostora za pohranu nema brige o manjku prostora.

 

 

Zaslon i dizajn

Što se tiče dizajna, Motorolu Edge 30 Pro krasi staklena poleđina sa mat finishem i nježni zaobljeni rubov. Kao i kod većine Motorola mobitela, i Edge 30 Pro dobio je veliki 6.7-inčni OLED zaslon sa HDR10+ za tamnije crne i svjetlije boje. Zaslon je zaštićen Gorilla Glass 3 a poleđina telefona Gorilla Glass 5 zaštitom.

 

Kamera

Velikim povratkom na svjetsku smartphone scenu, Motorola je fokus stavila na sustav kamera koji su bez sumnje veliki faktor u odabiru idealnog telefona. Tako je i Edge 30 Pro dobio impresivan sustav kamera; 50MP primarnu kameru sa trenutačnim fokusiranjem sa svim pikselima i 50MP ultraširoku kameru koje podupire 2MP dubinski senzor. No prava zvijezda ovdje je 60MP selfie kamera koja rezultira autoportretima ultravisoke razlučivosti koji u kombinaciji s  tehnologijom Quad Pixel kombiniraju četiri piksela u jedan radi bolje osjetljivost pri slabom svjetlu.

 

Baterija

Motorola Edge 30 Pro opremljena je snažnom 4800mAh baterijom a TurboPower™ punjenje od 68 W nevjerojatno je brzo – puni više od 50 % za 15 minuta. A najbolje od svega je što ga možete puniti i bežično. Bez kabela, bez nereda. Motorola Edge 30 Pro dostupna je za kupnju po maloprodajnoj cijeni od 4999 kn na našem webshopu.

 

Kupi odmah

 

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
 
VSC Pro+ Web Trgovina   Otvorite Internet Trgovinu