Zadnje pretraživano
Usporedba
Favoriti
Prijava
Usporedba
Favoriti
Prijava
Huawei MatePad 11 – prvi tablet sa Harmony OS operativnim sustavom odsada u kombinaciji sa pametnom

Huawei MatePad 11 – prvi tablet sa Harmony OS operativnim sustavom odsada u kombinaciji sa pametnom

24. 09. 2021.

MatePad 11, najnoviji član Huaweijeve MatePad serije prvi je tablet sa Harmony operativnim sustavom i prvi Huawei tablet koji podržava brzinu osvježavanja od 120Hz čime pruža jedinstveni prikaz, bolji odaziv nego ikad i vrlo osjetljiv unos rukopisa.

MatePad 11 namijenjen je prvenstveno korisnicima koji tragaju za praktičnim alternativama klasičnom laptopu pa je sa svojih 10,95 inča i težinom ispod 500 grama savršeno riješenje za poslovnjake, studente i sve one kojima je praktičnost jedan od glavnih kriterija u odabiru tableta.

Kupi odmah

Praktičan i siguran

Praktičnost Huawei MatePad 11 očigledna je i u novoj organiziranoj radnoj površini pa su tako sve najčešće korištene aplikacije smještene na dnu zaslona kako bi ih korisnici pronašli brže.

Osim što je praktičan, Huawei MatePad 11 brine i o sigurnosti svojih korisnika pa je tako pametno dizajniran kako bi maksimalno zaštitio od štetnog plavog svjetla a može se pohvaliti i TÜV Rheinland Low Blue Light i TÜV Rheinland Flicker Free certifikatima.

 

 

Suradnja na više zaslona

Odlična nova mogućnost Huawei MatePad 11 tableta je mogućnost povezivanja sa prijenosnim računalom kao sekundarnim zaslonom što omogućuje rad na dva projekta istovremeno i uvijek korisnu ''Drag and Drop'' opciju između zaslona.

Osim toga, moguće je i zrcaliti zaslon prijenosnog računala na MatePad 11 koji uparen sa M-Pencil olovkom predstavlja savršeno riješenje za izradu skica i osjetljivih radova.

MatePad 11 ima i popularnu ''Split-Screen'' mogućnost koja omogućuje istovremeni prikaz 2 aplikacije na zaslonu.

 

Magnetska tipkovnica i M-Pencil za potpuno iskustvo

Šlag na kraju MatePad 11 iskustva su svakako pametna magnetska tipkovnica i M-Pencil pametna olovka druge generacije.

M-Pencil pametna olovka sa 4096 razina osjetljivosti na pritisak i nagib omogućuje crtanje sa većom kontrolom i profesionalno sjenčanje a kad se isprazni, jednostavno ju je potrebno prisloniti na tablet za brzo i jednostavno punjenje.

Slično funkcionira i pametna magnetska tipkovnica. Magnetnim pričvršćavanjem na MatePad 11 tipkovnica će se odmah upariti i napuniti i spremna je za rad.

 

Ukupna maloprodajna vrijednost tableta, tipkovnice i olovke je 5097 kn a Huawei je zbog velikog interesa za svoje kupce osigurao posebnu cijenu od 4099 kn.

 

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
 
VSC Pro+ Internet Trgovina   Izrada Internet Trgovina