Zadnje pretraživano
Usporedba
Favoriti
Prijava
Usporedba
Favoriti
Prijava
HUAWEI Watch GT Runner - Najbolji pametni sat za trkače

HUAWEI Watch GT Runner - Najbolji pametni sat za trkače

16. 03. 2022.

Lagan i udoban, težine samo 38 g, Watch GT Runner je idealni suputnik svakom pravom trkaču koji traži suptilnog pratitelja i saveznika u ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

Ovaj sportski sat najprikladniji je za nove trkače koji tek ulaze u svijet trčanja i one koji redovito trče ali su primijetili da je njihov napredak u posljednjih nekoliko mjeseci stao. Nudi izvrstan skup alata za vježbanje koji će vam pomoći izbalansirati trening i oporavak, a Huaweijev 'AI coach' kreirat  će personalizirani plan koji će vam pomoći da postignete svoj sljedeći cilj.

 

 

HUAWEI WATCH GT Runner podržava 5 glavnih navigacijskih satelitskih sustava, dvopojasne istovremene pozive u stvarnom vremenu, bržu brzinu satelitskog pretraživanja i preciznije pozicioniranje.

GT Runner također omogućava praćenje SpO2 i stresa, a posebno impresivan je sustav praćenja sna koji čak i bilježi periode ‘’drijemanja’’ i uračunava ih u vašu dnevnu statistiku. Naravno, sat omogućava i precizno praćenje otkucaja srca, al pari daleko skupljim sportskim satovima. Svi ovi podaci jasno su predstavljeni u mobilnoj aplikaciji Huawei Health.

 

 

Watch GT Runner najviše se izdvaja od ostalih u kategoriji pametnih satova po posebno dizajniranom programu znanstvenog trčanja kojeg pokreće HUAWEI TruSportTM tehnologija. Na taj način sat može trkačima početnih razina pružiti podatke i prijedloge o intenzitetu treninga, obujmu treninga, vremenu oporavka i još mnogo toga, sve iz jednog trčanja dok za napredne trkače daje procjenu sposobnosti trčanja, ažuriranja stanja fizičke kondicije/umora, plus dugoročnu analizu učinka treninga. A ako ste elitni trkač, primajte nadzor i ocjenu svoje tehnike trčanja. Za svaku razinu ponešto.

 

Vrlo korisne značajke koje će značajno olakšati svakom trkaču su i ugrađeni barometer pomoću kojeg primate obavijesti o lošem vremenu , mogućnost odgovaranja na pozive i upravljanje glazbom dok praktični integrirani kotačić omogućava da u sekundi pregledate najznačajnije podatke poput opterećenja na treningu, indeksa sposobnosti trčanja, vremena oporavka, te nadmorske visine jednostavnom gestom podizanja zapešća.

 

 

Trajanje baterije  kod GT Runner modela je vrlo ipresivno a posebice za AMOLED pametni sat. Uz intenzivnu upotrebu baterija će vam trajati 7 dana dok uz uobičajenu upotrebu baterija traje čak do 14 dana.

 

Sat je dostupan za kupovinu na našem webshopu po cijeni od 2199 kn.

 

Kupi odmah

 

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
 
VSC Pro+ Online Trgovina   Web Trgovina