Zadnje pretraživano
Usporedba
Favoriti
Prijava
Usporedba
Favoriti
Prijava
Motorola RAZR 2022 samo za Smartson!

Motorola RAZR 2022 samo za Smartson!

16. 11. 2022.

 

Klasično preklapanje, moderan stil

Sklopite telefon motorola razr 2022 i stat će vam točno u džep ili torbu, a savršeno poravnat gornji i donji rub dat će mu kompaktan i uglađen izgled.

 

Redizajniran, redefiniran

Rastvorite razr i otkrijte nove mogućnosti. Novi fleksibilan prikaz nudi vam nove načine interakcije – od iskustva s podijeljenim zaslonom do videorazgovora bez ruku.

 

 

Funkcija tronošca. Bez tronošca.

Podesite zglobni spoj mobitela pod savršenim kutom za snimanje autoportreta bez ruku. Redizajnirani zglobni spoj drži zaslon tako da razr može samostalno stajati pod različitim kutovima.

 

Radite i igrajte se, bez ruku

Stavite mobitel da stoji sam za prikazivanje bez ruku – i prikazujte više otvorenih aplikacija pomoću podijeljenog zaslona.

 

 

Maksimalno iskoristite prekid rada

Odaberite svoj omiljeni stil sata i budite se uz jasan prikaz.

 

 

Besprijekoran i elegantan

Uživajte u minimalističkom dizajnu s mat završnim premazom koji se otvara preklapanjem i otkriva predivan, velik OLED zaslon.

 

Kratki pregled svih obavijesti

Ostanite u trenutku s interaktivnim zaslonom za brzi prikaz. Prikazujte obavijesti, telefonirajte, snimajte autoportrete, odgovarajte na poruke, reproducirajte pjesme, pratite upute i još mnogo toga na 2,7-inčnom OLED zaslonu – bez otvaranja mobitela.

 

Za veći i svjetliji prikaz

Iskusite beskrajan kontrast tamnijih crnih tonova i jačih boja1 na rasklopljenom 6,7-inčnom Full HD+ OLED zaslonu. Zaboravite na zapinjanje uz super brzu frekvenciju osvježavanja od 144 Hz, a certifikat HDR10+ i DCI-P3 osiguravaju kinematografske standarde preciznosti boja.

 

 

Fotografija preklapanjem prema naprijed

Snimajte oštrije, svjetlije fotografije pri bilo kakvom svjetlu s najnaprednijim fotoaparatom na svim preklopnim mobitelima.

 

Uvijek kristalno jasno

Uživajte u 4x većoj osjetljivost pri slabom osvjetljenju s velikim senzorom i više piksela radi oštrijih, živopisnijih fotografija primjenom tehnologije Ultra Pixel.

 

Poboljšana kvaliteta slike

Automatsko fokusiranje pri slabom osvjetljenju brže je i preciznije uz trenutačno fokusiranje svim pikselima. A uz OIS vaše će snimke izgledati oštre i stabilne.

 

Redefinirani autoportreti

Sklopite razr da biste se služili naprednim značajkama kao što su širok otvor blende i tehnologija iznimne veličine piksela na stražnjem fotoaparatu od 50 MP. Slikajte prekrasne autoportrete i uživajte u videopozivima visoke kvalitete.

 

Prošireni detalji

Proširite autoportrete izuzetno širokokutnim prikazom i obuhvatite kadrom 4x više od standardnog objektiva – i više prostora za prijatelje.

 

Pogledajte se u novom svjetlu

Za preciznije autoportrete i videopozive bez ruku upotrijebite fleksibilan prikaz kao tronožac. Možete čak i zaslon upotrijebiti kao zrcalo kako biste provjerili da li dobro izgledate.

 

Da biste bili oštriji i svjetliji

Otvorite mobitel i poboljšajte svoj izgled pomoću tehnologije iznimne veličine piksela od 32 MP, za veću osjetljivost na svjetlo pri svim postavkama.

 

Još više značajki koje ćete obožavati

Uživajte u životu bez punjenja - Održite napunjenost pomoću moćne baterije. Brzo se obnovite s punjenjem TurboPower™od 30 W.

Pristup dodirom sa strane - Otključajte mobitel otiskom prsta. Otvorite izbornik prečaca tako da dvaput taknete.

Na suncu ili kiši - Vaš je mobitel zaštićen od prolijevanja i prskanja zahvaljujući dizajnu koji odbija vodu.

 

Cijena i raspoloživost

Redizajniran za sve koji cijene kompaktnost, Motorola RAZR 2022 dolazi u najprivlačnijoj boji – crnoj Satin Black

Dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.999 kuna (1.061,65 eura).

Newsletter
Prijavite se na naš Newsletter i saznajte prije ostalih sve o
ekskluzivnim ponudama, sniženjima i novostima u našoj ponudi.
 
VSC Pro+ Internet Prodaja   Izrada Web trgovina